28
Wrz
Sałatka do obiadu
- 30 min
- Bardzo łatwe
- 0 Komentarzy
- Sałatki
Sałatka zrobiłam do obiadu ale równie dobrze smakuje z wędliną i pieczywem.
Składniki
- Puszka groszku
- Puszka kukurydzy
- Papryka czerwona
- Por (biała część)
- 5 jajek ugotowanych na twardo
- 4-5 ogórki kiszone
- 4 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka musztardy
- sól, pieprz do smaku
- Kilka liści sałaty
Sposób przygotowania
- Kukurydzę i groszek osączyć Jajka, paprykę, ogórki, pokroić w kostkę Pora w pół krążki Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez, sól, pieprz wymieszać Liście sałaty umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, ułożyć w salaterce na liście wyłożyć gotową sałatkę.
Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.
Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.pl
vividlab
vividlab