28

Wrz

Sałatka do obiadu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Sałatka zrobiłam do obiadu ale równie dobrze smakuje z wędliną i pieczywem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Składniki

  • Puszka groszku
  • Puszka kukurydzy
  • Papryka czerwona
  • Por (biała część)
  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • 4-5 ogórki kiszone
  • 4 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
  • sól, pieprz do smaku
  • Kilka liści sałaty

Sposób przygotowania

  1. Kukurydzę i groszek osączyć Jajka, paprykę, ogórki, pokroić w kostkę Pora w pół krążki Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez, sól, pieprz wymieszać Liście sałaty umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, ułożyć w salaterce na liście wyłożyć gotową sałatkę.
Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.
Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.pl
vividlab