10

Kwi

Deser budyniowy z ananasem i ajerkoniakiem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Szybki, prosty i bardzo smaczny deser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Składniki

  • 2 budynie śmietankowe albo waniliowe
  • mleko
  • 2 galaretki truskawkowe
  • ananas w puszce
  • ajerkoniak

Sposób przygotowania

  1. Budyń ugotować według podanego przepisu na opakowaniu, przelać do salaterek lub pucharków do połowy wysokości. Galaretki również zrobić według przepisu. Na wystudzony budyń położyć plastry ananasa (ananasa można pokroić) polać ajerkoniakiem na tak przygotowany budyń wylać tężejącą galaretkę, schłodzić.
  • gin

    Interesujące połączenie smaków :)

  • Deser prosty , szybki i z moim ulubionym ajerkoniakiem :)
    Dzięki :))

Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.
Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.pl
vividlab