02
Paź
Sałatka z tuńczykiem
- 30 min
- Łatwe
- 0 Komentarzy
- Sałatki
Szybko, zdrowo, smacznie!
Składniki
- Puszka tuńczyka w sosie własnym (170 g)
- Puszka kukurydzy
- Puszka fasoli czerwonej
- Seler tarty marynowany (słoiczek 270g)
- Papryka czerwona
- 5 jaj
- mała cebula
- 4 ogórki kiszone
- 4-5 łyżki majonezu
- sól, pieprz do smaku
Sposób przygotowania
- Tuńczyka rozgnieść widelcem razem z sosem, kukurydzę i seler dobrze odsączyć, fasolkę odsączyć i dokładnie wypłukać, paprykę, cebulą, jaja, ogórki pokroić w kostkę, wszystkie składnik połączyć dodać majonez, sól, pieprz dokładnie wymieszać.
Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.
Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.pl
vividlab
vividlab