02

Paź

Sałatka z tuńczykiem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Szybko, zdrowo, smacznie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Składniki

  • Puszka tuńczyka w sosie własnym (170 g)
  • Puszka kukurydzy
  • Puszka fasoli czerwonej
  • Seler tarty marynowany (słoiczek 270g)
  • Papryka czerwona
  • 5 jaj
  • mała cebula
  • 4 ogórki kiszone
  • 4-5 łyżki majonezu
  • sól, pieprz do smaku

Sposób przygotowania

  1. Tuńczyka rozgnieść widelcem razem z sosem, kukurydzę i seler dobrze odsączyć, fasolkę odsączyć i dokładnie wypłukać, paprykę, cebulą, jaja, ogórki pokroić w kostkę, wszystkie składnik połączyć dodać majonez, sól, pieprz dokładnie wymieszać.
Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.
Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.pl
vividlab